11,000FaniÎmi place

A fost dată în funcțiune centrala termică de la Liceul Tehnologic „Transilvania” din Deva

Vești bune pentru elevii și cadrele didactice de la Liceul Tehnologic „Transilvania” din Deva: a fost dată în funcțiune centrala termică. Centrala termică cu cinci cazane asigură apă caldă și căldură pentru 531 de elevi ai liceului. Sunt încălzite 24 de săli de clasă și trei laboratoare iar cursurile se desfășoară în format fizic.Potrivit Primăriei Deva, sunt aproape de finalizare și dare în funcțiune centralele termice de la Liceul cu Program Sportiv ”Cetate” Deva, unde ultima centrală va fi funcțională începând de săptămâna aceasta.

 

Până acum, în Deva dispun de centrale termice funcționale colegiile Decebal și Regina Maria, precum și Liceul de Artă. De asemenea, autoritățile locale au făcut un nou bilanț al lucrărilor de montaj la centralele termice destinate unităților de învățământ din Deva.

 

Astfel, la Colegiul Tehnic Energetic ”Dragomir Hurmuzescu” vor fi pornite centralele în toate cele trei amplasamente până la finele acestui an.La Liceul Tehnologic ”Grigore Moisil” cazanele sunt puse pe poziție și vor fi pornite în termen de două săptămâni. La grădinițele de pe strada Scărișoara și Aleea Patriei centralele vor fi pornite în maximum două săptămâni. La grădinița de pe Aleea Teilor centrala va fi pornită la începutul lunii ianuarie 2022. La Liceul Teoretic ”Teglas Gabor” va fi semnat de către unitatea de învățământ contractul de atribuire a lucrărilor, urmând ca lucrările să înceapă în cel mai scurt timp, a informat Primăria Deva.

Te-ar mai putea interesa