11,000FaniÎmi place

Administrația publică locală îmbunătățește sistemul de supraveghere video din municipiul Deva

Consilierii locali au votat astăzi, 18 iulie 2022, studiul de fezabilitate pentru extinderea sistemului de supraveghere video cu încă 61 de camere video LPR (supraveghere trafic rutier cu identificare numere de înmatriculare auto) și camere video CCTV (supraveghere trafic pietonal și prevenirea eventualelor fapte de natură antisocială).

 

Acest instrument modern care intră în dotarea Poliției Locale Deva contribuie la realizarea unui sistem complex de supraveghere video a unor spații publice: școli, instituții publice, intersecții, parcuri etc.

 

În prezent, în dotarea Poliției Locale Deva se află 63 de camere video de supraveghere.
Extinderea sistemului de monitorizare video asigură creșterea nivelului de siguranță al cetățenilor, monitorizarea zonelor cu trafic rutier și pietonal intens, a zonelor cu risc ridicat de producere a fenomenelor infracționale și prevenirea faptelor de natură antisocială.

 

Imaginile din centrul de supraveghere vor fi vizualizate permanent de angajații Poliției Locale și vor fi înregistrate 24 de ore din 24, fiind disponibile atât în timp real cât și înregistrări.

 

Prin extinderea sistemului de supraveghere video ne dorim să creștem nivelul de securitate al cetățenilor și să descurajăm infracționalitatea în municipiul nostru.

Te-ar mai putea interesa