11,000FaniÎmi place

Go Hunedoara, un click distanță de cele mai spectaculoase obiective turistice din județul Hunedoara

Obiectivele turistice din județul Hunedoara sunt promovate atât în țară, cât și în străinătate de noua platformă online, Go Hunedoara. Lacul Cincis, spre exemplu, va putea fi admirat la un click distanță, doar accesând site-ul nostru. Veți afla informații despre obiectivele de vizitat, tradițiile pe care poți să le descoperi, despre mâncăruri delicioase și cazare. De asemenea, fiecare persoană care are o afacere în acest domeniu al turismului, poate să își înscrie locația pe acest site.

 

 

Pe lângă faptul că acest județ este cel mai urbanizat din întreaga țară, aici puteți descoperi și cele mai spectaculoase peisaje, lacuri glaciare, trasee montane, castele, cetăți, mănăstiri, muzee, biserici, rezervații naturale, parcuri tematice, locații istorice și câte și mai câte. Poate nici unii dintre hunedoreni nu au ajuns să le viziteze pe toate, însă în acest caz, este momentul să vă faceți o listă pentru următoarea vacanță. Este important să ne cunoaștem identitatea, tradițiile, locurile înțesate de istorie și cultură, iar noi dorim să contribuim la acest lucru. Vă prezentăm, totodată, și evenimentele care au loc în județul Hunedoara, fie ele culturale, muzicale, sportive, istorice sau tradiționale, multe dintre ele având și participare internațională.

 

 

Go Hunedoara este un site care promovează turismul din întreg județul Hunedoara, atât obiectivele și destinațiile foarte cunoscute deja, precum Sarmizegetusa Regia, Cetatea Deva, Stațiunea montană Straja sau Parcul Natural Grădiștea Muncelului-Cioclovina, cât și locuri mai puțin cunoscute de turiști, precum Podul Natural Grohot, o parte din cele câteva sute de peșteri existente în județ și multe altele.

 

Vă invităm să explorați județul Hunedoara și să descoperiți toate frumusețile sale, ce reprezintă cartea de vizită a acestor meleaguri! Ne puteți găsi și pe conturile de social media ale portofoliului nostru digital: Facebook, Google my business, Instagram, Twitter și YouTube.

 

Visit, eat, sleep&relax!

 

Te-ar mai putea interesa