11,000FaniÎmi place

Judetul Hunedoara la Targul de Turism 2019

Judeţul Hunedoara participă la Târgul de turism al României, ce are loc la Bucureşti, până pe 17 noiembrie. Sunt prezenţi la stand agenţi economici din zonele montane, cu precădere din Straja şi Parâng, dar şi din Retezat. Nu lipsesc staţiunea Geoagiu Băi, Castelul Corvinilor din Hunedoara sau alte obiective importante din judeţ. Şi pentru că tehnologia nu poate lipsi din domeniul turismului, vizitatorii sunt invitaţi să descarce o aplicaţie pe telefoanele mobile, din care vor afla tot ceea ce este necesar despre frumuseţile şi oportunităţile de cazare ale judeţului Hunedoara, spune Camelia Bedea, directorul Agenţiei de Dezvoltare Economică a judeţului Huneodara.

O aplicaţie de mobil care promovează gratuit cele mai frumoase locuri din judeţul Huneodara este noutatea cu Consiliul Judeţean Hunedoara se prezintă la ediţia de toamnă a Târgului de turism al României. Târgul are loc, până pe 17 noiembrie, la Bucureşti. Aplicaţia Discover Hunedoara a fost realizată de un colectiv al agenţiei de dezvoltare economică Hunedoara, managerul de proiect fiind Constantin Popa.
Pentru început, în baza de date a aplicaţiei sunt încărcate circa 400 de unităţi de cazare şi 200 de restaurante, însă oricine este interesat să apară acolo poate să o facă gratuit, dacă trimite un email cu datele necesare pe adresa Agenţiei de Dezvoltare Economică şi Socială Huneodara.

Te-ar mai putea interesa