11,000FaniÎmi place

Klaus Iohannis, a câştigat alegerile în judeţul Hunedoara

Candidatul PNL la prezidenţiale, Klaus Iohannis, a câştigat alegerile în judeţul Hunedoara. Iohannis a obținut 54,78% din voturile valabil exprimate, potrivit rezultatelor publicate pe site-ul Autorităţii Electorale Permanente.
Astfel, după centralizarea datelor din cele 524 de secţii de votare organizate în judeţul Hunedoara, Klaus Iohannis (PNL) a obţinut 54,78% din numărul total al voturilor valabil exprimate (104.554 voturi) în timp ce candidata PSD Viorica Dăncilă a fost votată de 45,21% dintre alegători (86.279 voturi valabil exprimate).
Preşedintele filialei judeţene PNL Hunedoara, deputatul Lucian Heiuş, a declarat că victoria preşedintelui Iohannis marchează începutul unei noi etape în care România intră pe un drum al normalităţii şi dezvoltării.

La rândul său, președintele PSD Hunedoara, deputatul Laurențiu Nistor, a apreciat că președintele României trebuie să țină cont de Partidul Social Democrat și a fîcut un apel la unitatea tuturor cetățenilor.

Ambii lideri politici județeni le-au mulțumit alegătorilor pentru prezența la vot și pentru opțiunile exprimate prin vot. Prezenţa la vot în județul Huneodara a fost de 50,93%, potrivit datelor afişate de BEC.

Te-ar mai putea interesa