11,000FaniÎmi place

Dispenserele pentru dezinfectanți sunt distribuite către asociațiile de proprietari/locatari

Up-date:

 

Continuă acțiunea de distribuire a dispozitivelor pentru soluții dezinfectante pentru toate cele 1.385 de scări ale blocurilor de locuințe din municipiul Deva.

 

Pentru operativitate, președinții sau administratorii asociațiilor de proprietari/locatari din municipiul Deva vor fi contactați de reprezentanții Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Municipiului Deva, pentru a le fi distribuite dispenserele.

 

Distribuirea dispozitivelor se va face pe bază de proces verbal de predare/primire, până în data de 30 aprilie 2020, după următorul program:

 

-luni–joi, între orele 9:00-14:00
-vineri, între orele 9:00-12:00.

 

Instalarea dispenserelor la scările blocurilor de locuințe, precum și umplerea acestora cu soluții dezinfectante intră în sarcina asociațiilor de proprietari/locatari.

 

Sănătatea devenilor este pe primul loc!

 

Stirea inițială:

 

Primăria Municipiului Deva aduce la cunoștința asociațiilor de proprietari/locatari că au sosit dispozitivele pentru distribuirea soluțiilor dezinfectante pentru toate cele 1.385 de scări ale blocurilor de locuințe din oraș.

 

Președinții sau administratorii asociațiilor de proprietari/locatari din municipiul Deva sunt așteptați să ridice dispenserele de la sediul S.C. ”Salubritate” S.A. Deva, (lângă Secția”Baia Sărată” a Spitalului Județean. Distribuirea dispozitivelor se va face pe bază de proces verbal până pe 30 aprilie. Instalarea dispenserelor la scările blocurilor de locuințe, precum și umplerea acestora cu soluții dezinfectante intră în sarcina asociațiilor de proprietari.

 

Dispozitivele distribuite de Primăria Deva reprezintă o sponsorizare din partea S.C. ”Salubritate” S.A. Deva către municipalitate.

Te-ar mai putea interesa