11,000FaniÎmi place

Primarul Florin Oancea, victima unui fake-news

Primarul municipiului Deva, Florin Oancea, a declarat că este victima unui fake-news, după ce mai multe imagini în care se prezintă câini comunitari într-o stare de sănătate jalnică, au fost promovate pe Facebook de către două femei implicate în activitatea de protecţie a animalelor.

 

Fotografiile sugerează că animalele ar trăi în condiţii foarte grele în adăpostul primăriei din Deva, primarul contrazicând postările apărute în spaţiul virtual. El a menţionat că adăpostul a fost închis în urmă cu şapte luni, odată cu încetarea activităţii Serviciului judeţean pentru animalele fără stăpân. Florin Oancea.

 

 

Primarul a menţionat că postările de pe Facebook au creat o stare de emoţie negativă puternică în rândurile iubitorilor de animale, care s-a regăsit apoi în comentarii extrem de dure la adresa sa şi a familiei sale.

 

Florin Oancea mai spus că va depune plângere penală împotriva celor două femei care au iniţiat şi distribuit postarea cu fotografiile false din adăpostul Deva, fiind decis şi să le dea în judecată.

Te-ar mai putea interesa