11,000FaniÎmi place

Stagiul Național de Vară destinat practicanților de karate tradițional a fost organizat în stațiunea Olimp

Peste 150 de sportivi și antrenori din toată țara au luat parte, săptămâna trecută, la stagiul de pregătire fizică și tehnică condus de maestrul Vladimir Jorga (10 DAN), din Serbia, unul dintre cei mai valoroși maeștri de karate din Europa. Stagiul Național de Vară (Annual Summer Karate Camp) destinat practicanților de karate tradițional a fost organizat de Federația Română de Karate Tradițional condusă de Nicolae Marandici și a avut loc în stațiunea Olimp, în perioada 26 august – 02 septembrie a.c..

 

Karateul tradițional hunedorean a fost reprezentat la sesiunea de training de către sportivul emerit sensei Mircea Popa (centura neagră, 6 dan), fondatorul Clubului Sportiv ACS Ronin Deva, care a participat în dublă calitate: antrenor de club și arbitru național și internațional.

 

„Activitățile de pregătire au consolidat învățarea unor tehnici noi și au creat conexiuni între membrii marii familii a sportivilor practicanți de karate. În cele 7 zile de antrenamente intense, sportivii au urmărit perfecționarea tehnicilor și armonizarea cu regulamentele internaționale din această disciplină sportivă. Antrenamentele au inclus exerciții de kata și kumite în aer liber, pe diferite suprafețe, inclusiv pe nisip și în apă”, a declarat sensei Mircea Popa.

 

Următorul eveniment de anvergură inclus în calendarul Federației Române de Karate Tradițional, va fi reprezentat de Finala Campionatului Național de Karate Tradițional, (ediția a XXXI) pentru cadeți, juniori, tineret și seniori și Cupa României și va avea loc la Brăila, în perioada 9-11 septembrie 2022.

Te-ar mai putea interesa