11,000FaniÎmi place

Artistul Zilei – Salvador Sobral

Artistul Zilei de luni 22 iulie la radio Big FM este portughezul Salvador Sobral, ajuns faimos la nivel european în 2017 când a câștigat concursul muzical Eurovision cu o piesă atipică și cu cel mai mare punctaj din istorie! Acum, la 7 ani distanță, Sobral, care este de fapt cântăreț și compozitor de alternative rock, soul și jazz, spune că participarea sa la Eurovision a fost… momentul său de prostituare muzicală!

Un personaj original, mare fan al lui Chet Baker și al cântăreților de música popular brasileira Caetano Veloso și Chico Buarque, Salvador Sobral vorbește șapte limbi(!): portugheza, spaniola, engleza, catalana, franceza, italiana și… suedeza. Pe ultima a început să o învețe singur în 2019 pentru că este mare fan al cineastului suedez Ingmar Bergman și dorea să îi poată urmări filmele în original.

Vă aștept luni la Big FM: On Air 92.6FM Deva / 88.9 FM Hunedoara și On Line la bigfm.ro/live/ O să vă spun povestea lui Salvador Vilar Braamcamp Sobral și îl vom asculta cântând în stilul său inconfundabil! Nu uitați de emisiunea de la ora21:00!

Te-ar mai putea interesa