11,000FaniÎmi place

Sandra Oh a câștigat primul său premiu Emmy

Cunoscută publicului din România, datorită rolului de excepție din serialul ”Anatomia lui Grey,” Sandra Oh, cea care a jucat-o pe Cristina Yang, a câștigat, după multe nominalizări, un premiu Emmy pentru filmul de televiziune, ”Quiz Lady” 

Nominalizată pe parcursul său în serialul care a devenit un fenomen și un serial de referință în America, Sandra Oh a reușit să adauge alături de Golden Globe și un premiu Emmy pentru filmul de televiziune ”Quiz Lady” un film despre disfuncționalitatea dintr-o familie, despre un tată ce părăsește o mamă obsedată de jocurile de noroc.

Sandra Oh a fost Cristina Yang pentru 9 sezoane, aceasta a ales să părăsească distribuția serialului care a făcut-o celebră pentru a explora noi partituri în calitate de actriță. Aceasta a jucat și în serialul ”Killing Eve” pentru care a primit un Glob de Aur, dar și nominalizări la British Academy Television Craft Awards. De menționat că pentru acest serial, câteva scene au fost filmate în București, Viscri și Comandău, o localitate din județul Covasna.

Cel mai marcant rol al Sandrei Oh rămâne cel din ”Anatomia lui Grey.” Fanii serialului își doresc reîntoarcerea sa. Voi ce ziceți, v-ar plăcea să o revedeți în pielea personajului ce a făcut-o celebră?

Te-ar mai putea interesa