11,000FaniÎmi place

Călătorii emoționale cu AMI în ,,INTERSTELAR”

Bună, te-am sunat să-ți spun, iubire… noapte bună…

AMI ne conduce ,,INTERSTELAR”, ținându-ne de mână și purtându-ne într-o călătorie unde orice iubire e posibilă și suficientă. Vocea ei unică, povestea și interpretarea ne transpun într-un univers îndepărtat, în care muzica devine un refugiu. ,,INTERSTELAR” vorbește despre iubire în toate formele ei – pentru o persoană, pentru muzică, pentru libertate. Cu fiecare vers, AMI creează o atmosferă onirică, invitându-ne să explorăm emoții profunde care ne conectează și ne ajută să găsim sens chiar și în momentele cele mai dificile. Piesa este despre evadare, regăsire și căutarea liniștii interioare. Enjoy!

AMI – INTERSTELAR | Official Music Video

 

Versurile piesei au fost scrise de AMI, muzica de Adi Colceru și AMI, iar producția a fost realizată, de asemenea, de Adi Colceru.

,,Astăzi este o zi specială pentru mine, fiindcă după o lungă călătorie, piesa <<INTERSTELAR>> își găsește locul în lume. Am scris-o acum patru ani, în plină pandemie, când tot ce știam despre stabilitate și normalitate dispăruse brusc. Iar cum muzica era singurul spațiu unde mă simțeam în siguranță, așa s-a născut piesa asta. Ca o formă de evadare, o încercare de a găsi un sens, un loc sigur într-o lume care părea suspendată în timp și-n care viitorul părea că plutește departe, ca o planetă pe care nu mai știam cum să o atingem.

<<INTERSTELAR>> a trecut prin mai multe transformări, a crescut odată cu mine, s-a schimbat pe măsură ce și eu m-am schimbat. Uneori am simțit că nu e gata, alteori că nu mai are nevoie de nimic. De aceea o să vă arăt pe parcurs toată călătoria ei și variantele prin care a trecut.

Pentru mine, <<INTERSTELAR>> e un refugiu. E despre toate acele emoții pe care nu am știut cum să le exprim atunci – despre singurătate, dar și despre conexiunea pe care o căutăm cu disperare. Despre dorința de a evada, dar și despre regăsirea a ceva mai adânc în noi. Despre călătorii, nu doar fizice, ci și emoționale. Despre libertate!

Sper să regăsiți și voi în <<INTERSTELAR>> acea siguranță și liniște pe care mi-a oferit-o mie în vremuri tulburi. Sau poate veți găsi o altă semnificație în ea. Îmi doresc doar să ajungă acolo unde e nevoie.” ne spune AMI.

AMI este una dintre cele mai apreciate artiste din industria românească, atrăgând atenția publicului încă de la primul său single, care a devenit hit, „Trumpet Lights”, lansat în 2012. Vocea sa unică și stilul remarcabil, cu influențe latino, o fac una dintre cele mai distinse artiste din România.

În 2013, a avut cea mai de succes colaborare a anului. Colaborarea cu Grasu XXL, „Deja Vu”, a dominat Media Music Awards Romania în 2014, câștigând 4 premii (Best Hip-Hop, Best Featuring, Best YouTube ș Pro FM Award). AMI este, de asemenea, cunoscută pentru abilitățile sale în limba spaniolă, iar piesa sa „Otra Vez”, lansată în 2013, a fost unul dintre cele mai mari hituri ale verii acelui an. „Playa En Costa Rica” a fost un alt succes uriaș, o piesă lansată în 2014.

În 2016, artista a lansat piesa „Te aștept diseara”, care a dominat toate clasamentele de difuzare și a adunat mai mult de 44M de vizualizări pe YouTube. În 2019, AMI a lansat „Tramvai”, o piesă sensibilă, care a fost difuzată intens la toate marile posturi de radio din România. Mai mult decât atât, artista și-a surprins fanii cu colaborări precum cea cu Tata Vlad, pentru ,,Enigma”. Una dintre ultimele sale lansări, piesa ,,Nostalgia”, a ajuns rapid la inimile ascultătorilor și în topurile radio, stând timp de 18 săptămâni în top Media Forest, iar ultimul său single, ,,Ador, Ador” a stat timp de 13 săptămâni în Top 10 cele mai difuzate piese de pe radio.

 

Te-ar mai putea interesa