11,000FaniÎmi place

Artista Zilei – Eva Cassidy

A fost cu adevărat una dintre cele mai mari vocaliste ale secolului XX, dar a rămas aproape anonimă până în clipa în care era deja prea târziu pentru ca ea să mai ajungă la statutul artistic ce i s-ar fi cuvenit.

Avea o voce specială, o agilitate vocală și o pasiune de a căuta acea cale directă ce duce la miezul emoțional al cântecului, cum puține soliste au avut sau au. Din păcate, abia după ce ne-a fost răpită de cancer i-au fost recunoscute meritele și capacitatea extraordinară de a cânta nemaipomenit de fain, atât folk, blues, jazz, gospel sau rhythm and blues, cât și country, rock și pop. Înregistrările sale, apărute în majoritatea lor postum, s-au vândut în peste 15 milioane de exemplare, adunând 3 hit-uri Number One în Marea Birtanie.

Puteți să aflați povestea ei, și să-i ascultați vocea impresionantă, miercuri 16 octombrie la radio Big FM: în Deva pe 92.6 FM, în Hunedoara pe 88.9 FM sau online la bigfm.ro/live/ Nu știu dacă asta contează, dar mie-mi place foarte mult Eva Cassidy!

T.T.Popa

Te-ar mai putea interesa