11,000FaniÎmi place

In weekend are loc „Noaptea Bibliotecilor”: Andra susţine un recital la Deva

Andra, una dintre cele mai cunoscute artiste din România, va susţine un recital la Deva, cu prilejul evenimentului „Noaptea Bibliotecilor”, ce va avea loc sâmbătă, în organizarea Bibliotecii Judeţene „Ovid Densusianu” Hunedoara – Deva şi a Consiliului Judeţean Hunedoara. Potrivit organizatorilor, programul manifestării culturale include o serie de secvenţe grupate într-un program artistic și de divertisment variat și atractiv, cu momente de teatru, dans, muzică, lectură, expoziții şi multe altele.

În deschiderea programului, pe scena amenajată în curtea Consiliului Județean Hunedoara, cei mici vor putea savura dramatizarea romanului „Cartea Junglei, pus în scenă de Teatrul „Ion D. Sîrbu” din Petroșani. Copiilor li se adresează și următorul punct din program – „Robotică și noi tehnologii”, care se va derula la sala de lectură a bibliotecii, unde cei mici vor fi inițiați teoretic și practic în universul roboților.

Cei mici se vor bucura pe toată durata serii de jocuri și surprize pe care le vor afla în curtea interioară a CJ Hunedoara, cum ar tobogane gonflabile, modelaj de baloane, vată de zahăr, fotografii la minut, pictură pe față.

Te-ar mai putea interesa