11,000FaniÎmi place

Performanță Remarcabilă: Corvinul, echipa de liga a II-a, încheie 0-0 cu vice-campionii Croației, Rijeka. Declarațiile lui Florin Maxim

Corvinul Hunedoara a început meciul foarte bine, având ocazii încă din primele minute, dar nu au reușit să marcheze. Pe parcursul jocului, echilibrul s-a restabilit și ambele echipe au avut șanse. Corvinul a demonstrat mult curaj și a creat multe oportunități. Totuși, a fost o fază controversată când mingea a lovit mâna unui jucător din Rijeka, dar arbitrul nu a acordat penalty și nu a verificat faza la VAR.

În repriza a doua a meciului dintre Corvinul Hunedoara și NK Rijeka, croații au început mai hotărâți, construind câteva faze de atac periculoase. Totuși, Corvinul s-a organizat bine în apărare, menținând intactă poarta lui Lefter. Echipa hunedoreană a avut și ea ocazii ofensive, dar a părut să aibă momente de oboseală. Ulterior, Corvinul a revenit cu faze bune de atac și o apărare mobilă.

Flavius Iacob s-a accidentat și a fost înlocuit de Marius Lupu, golgheterul echipei în aceste preliminare ale Europa League. Maxim a primit un cartonaș galben în repriza a doua. Cea mai mare ocazie pentru Hunedoara a venit de la Pârvulescu, care a șutat din lateral stânga din 8 metri, dar portarul croat a reținut.

Per ansamblu, Corvinul Hunedoara a evoluat bine și păstrează speranțe mari pentru meciul de retur de la Rijeka, programat peste o săptămână.

Iată ce a declarat Florin Maxim, la conferința de presă de la finalul partidei:

 

 

Articol realizat de Liviu Rădău, redactor sportiv BIG FM Deva și Hunedoara

FOTO: Facebook FC Corvinul  1921 Hunedoara

Te-ar mai putea interesa